Pafosz környéki hajóroncsok - Edro III
2013. március 13. írta: Ciprusi Utazók

Pafosz környéki hajóroncsok - Edro III

Pafosz környékén számtalan hajóronccsal lehet találkozni. Érdekes és kicsit félelmetes látnivalók ezek, hiszen egy hajótörés színhelyéhez látogatnak el az emberek, egy kicsit katasztrófaturizmus is. Természetesen nekünk is meg kellett néznünk az Edro III nevű hajót, ami St. George közelében futott zátonyra még 2011. december 7-én. Szerencsére nem volt személyi sérülés, mindenkit kimentett a brit légierő és semmiféle természeti katasztrófa sem következett be a hajó zátonyrafutása után.

Technikai problémák és  rossz időjárási viszonyok miatt futott zátonyra az albán tulajdonban lévő és sierra leone-i zászló alatt közlekedő teherhajó.

Ha "megcsodáljátok" a hajót, akkor utána érdemes betérni egy italra, kávéra a part melleti helyes beach bar-ba, aminek Oniro a neve, innen nagyon szép a naplemente is.

Íme a képek, amiket ott készítettünk:

e4.JPGe3.JPGe2.JPGe1.JPGe5.JPG

--------------------------------------------------------------

Autóbérlés Cipruson >>

Szállás Cipruson >>

A bejegyzés trackback címe:

https://ciprusi-utazok.blog.hu/api/trackback/id/tr235133550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása