Hajóstúrák Páfoszról
2013. június 13. írta: Ciprusi Utazók

Hajóstúrák Páfoszról

oceanflyer.JPG

A nyár hivatalosan is beköszöntött Ciprusra és ez azt is jelenti, hogy jobbnál-jobb hajóstúrákon lehet résztvenni. Ha Páfoszra jöttök nyaralni, akkor a következő hajóstúrákat tudom a figyelmetekbe ajánlani.

  1. Half Day Heaven: ez egy fél napos út, délelőtt 10-kor indul és délután kettőkor ér vissza a páfoszi kikötőbe. Az út során érinti Coral Bay-t és St. George Island-ot is. 48 euró felnőtteknek, gyerekeknek ingyenes. Az ár a következőket tartalmazza: BBQ büfé, korlátlan italfogyasztás, transzfer, szórakoztató program a hajón, na és persze az úszkálás/búvárkodás sem maradhat el. Vasárnap kivételével minden nap indul.

  2. Royal Premier Sunset Cruise: ahogy a neve is sugallja, ez egy naplemente néző hajóút. Páfosz kikötőből indul és Riccos Bay-re megy a hajó. Csak szombatonként jár és mindig este hatkor indul és 22 órára ér vissza. Felnőtteknek 52 euró, gyerekeknek 2 éves kor alatt ingyenes a részvétel, 2 éves kor felett pedig 20 euró. Az árban benne van a büfé jellegű vacsora, korlátlan italfogyasztás, gyümölcsök, transzfer és természetesen az esti szórakoztató program is, ne hagyjuk ki a naplementét sem (az ingyen van :) ).

  3. Fireworks Night Cruise: Mint az előző hajó, ez is a páfoszi kikötőből indul és Riccos Bay-re megy, Annyi a különbség, hogy ez vasárnaponként indul este hatkor és tizenegyig tart. Felnőtteknek 54 euró a részvételi díj, gyerekeknek 2 éves kor alatt ingyenes, a felett pedig 20 euró. Az ár a következőket tartalmazza: büfé jellegű vacsora finom helyi gyümölcsökkel és korlátlan italfogyasztással, transzfer és a esti szórakoztató program, ami természetesen tűzijátékkal zárul.

  4. Lazy Day Cruise: mint ahogy a neve is mutatja, ez egy egész napos kikapcsolódás az egész család számára. Reggel 10-től délután négyig tart. A következő útvonalat járja be a hajó:
    páfoszi kikötő - Coral Bay - Sea Caves - St. George Island - Lara Bay ( ahol a teknősök élnek). Kedden, szerdán, csütörtökön, pénteken és szombaton jár. Az ár felnőtteknek személyenként 35 euró, gyerekeknek ingyenes a részvétel. Az árban benne van egy büfé jellegű BBQ ebéd, friss helyi gyümölcsök desszertként, transzfer, felszerelés sznorkelezéshez, kajakok és egyéb vízi eszközök.

  5. Show Night Cruise with Fireworks: ez egy igazi buli hajó, tűzijátékkal és szenzációs show-val. Vasárnaponként csatlakozhatunk a páfoszi kikötőben, a következő megálló Riccos Bay. Este hétkor indul és 23 óráig tart ez a fergeteges hajóút. Felnőtteknek 48 euró, gyerekeknek 24 euró a részvételi díj (2 éves kor alatt ingyenes). Mint a többi hajóútban a büfé vacsora, a korlátlan italfogyasztés, a gyümölcsök, a transzfer itt is bennefoglaltatik az árban, itt induláskor még egy pohár pezsgőt is kapunk.

  6. Half Day Cruise: ez egy félnapos hajóút, ami a páfoszi kikötőből indul, majd érinti Coral Bay-t, a Sea Caves-t, valamint a St. George Island-ot is. Hétfőn és csütörtökön jár, Délben indul és fél négyig tart, a részvételi díj 28 euró felnőtteknek, gyerekeknek ingyenes. Itt is elfogyaszthatunk egy büfé BBQ ebédet, valamint az italfogyasztás itt is korlátlan. A túra során sznorkelező felszerelést is biztosítanak és játékos programokat szerveznek a család apraja-nagyjának.

  7. Pirates Day Cruise: a gyerekek kedvence ez a program, hisz ki nem szeretne egy igazi kalózhajón utazni. Korhű jelmezek, arcfestés, sznorkelezés, kalóz show, tánc zene és különböző játékos programok várják az apróságokat. A kalózhajó kedden, szerdán, pénteken, szombaton és vasrárnap jár, délben indul és fél négykor ér vissza. 35 euró felnőtteknek és 14 gyerekeknek a részvételi díj, amiben egy bőséges ebéd is benne van, italokkal és gyümölcsökkel együtt.

  8. Tropical Sunset Party with Fireworks: igazi mediterrán hangulatú este tánccal, zenével, étellel-itallal. A hajó este hatkor indul és kilenckor ér vissza a kikötőbe.49 euró felnőtteknek, 24 gyerekeknek (2 éves kor alatt ingyenes). Ez az ár is tartalmazza a büfé jellegű vacsorát és a korlátlan italfogyasztást plusz a transzfert is. Ne feledkezzünk meg a tűzijátékról sem.

Amint látjátok választék az van bőven, akár minden napra jut egy hajóstúra. Az árak elfogadhatóak és szerintem mindenképpen megéri, főleg, ha itt nyaraltok, hiszen egy felejthetetlen élményben lehet részetek.

Hajóra fel :)

A bejegyzés trackback címe:

https://ciprusi-utazok.blog.hu/api/trackback/id/tr895360423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása