Ciprus egyik legszebb strandja - Konnos Beach
2013. június 24. írta: Ciprusi Utazók

Ciprus egyik legszebb strandja - Konnos Beach

Ezen a strandon még sajnos nem jártunk, de ősz elején tervben lesz, hogy meglátogassuk. A legtöbb ember akivel beszéltem azt mondja, hogy ez Ciprus legjobb és legszebb strandja. Egyáltalán nem nagy, de annál szebb.

A strand Ayia Napától 4 km-re fekszik, a Cape Graco és a Protaras között futó út mellett. Olyan védett a strand, hogy szinte egyáltalán nem hullámzik a víz és sekély is, talán ezért olyan kedvelt a kisgyermekes családok körében. Csupán 200m hosszú és 35m széles. Lehet napágyat, napernyőt bérelni és különböző vízisportokat kipróbálni, bár zárójelben megjegyzem, lehet, hogy jobb lenne, ha semmi nem lenne a parton és kevesebb lenne a nyüzsgés, de persze ízlések és pofonok. A közelben van étterem, szállás és üzlet is. Autóval, motorral és gyalogosan is megközelíthető a strand. Míg el nem felejtem, kékzászlós a strand.

Beszéljenek helyettem a képek:

Konnos Bay

Zypern 2009

Konnos BayAutóbérlés Cipruson >>

Szállás Konnos Beach környékén

A bejegyzés trackback címe:

https://ciprusi-utazok.blog.hu/api/trackback/id/tr265376382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása