Jó éttermek Páfoszon
2013. július 23. írta: Ciprusi Utazók

Jó éttermek Páfoszon

969809_575666559123033_1457894370_n

Fontosnak tartom ezt megosztani Veletek, mert sajnos itt is vannak éttermek, amik kimondottan turistákra specializálódtak, de az ár túl magas, a minőség pedig nem a legjobb. Viszont vannak jó éttermek is, amiket érdemes felkeresni, ha itt nyaraltok.

A lista semmiféle sorrendre nem épül.

Nos, vágjunk bele a páfoszi kulináris kalandozásba:

Camares: Kato Páfoszon a sétány mellett található és egy helyi pár Walter és Elena üzemelteti, nem a legpuccosabb hely, de a felszolgált ételek finomak és az ár is teljesen elfogadható.

Tea for Two: az angolok erre esküsznek, reggeltől estig nyitva van és természetesen minden itt nyaraló angol elfogyasztja a Full English Breakfast-öt :)

Hobo: érdekes nevű étterem a Paphos Castle közelében, nagyon sokan szeretik és még a kilátás is nagyon jó a páfoszi kikötőre

Ocean Basket: az egyik legjobb étterem a környéken, főleg, ha szeretitek a halat és az egyéb friss tengeri herkentyűket. Egy nagy étterem lánc tagja ez az étterem, Dél-Afrikából származik egyébként. (Cím: Avanti Holiday Village Piazza, Poseidon Avenue)

Fat Mama’s: nagyon felkapott hely, már vagy 20 éve Páfoszon a Tombs of the King Road-on. Este 7 után már nem fogadnak el asztalfoglalást, ami azt jelenti, hogy nagyban megy a sorbanállás esténként. Viszont, akik ott jártak, azoknak az a véleménye, hogy nagyon jó hely, amerikai olasz étterem és a fűszeres nachos-ukért élni-halni lehet.

Pizzaexpress: sokan szeretik, mert isteni a pizzájuk és finom salátával szolgálják fel.

Gustoso: mi is jártunk itt és nagyon elégedettek voltunk vele, mert nagyon jók az ételeik, frissek és teljesen megfizethetőek. Imádom a kiülős részt és a fehér asztalaikat. Egyébként a Tombs of the Kings Road-on van, a KFC-vel szemben.

The5thFloor: csodálatos a kilátás innen és a felszolgált ételek is jó minőségűek. 13 euróért annyit ehetsz, amennyi beléd fér.

Duomo: tipikus olasz étterem a Tombs of the King Road-on

Remélem megjött az étvágyatok! Hamarosan beszámolok a mi kedvenc helyünkről is. Bár nem vagyunk nagy étterem járók, csak különleges alkalmakkor megyünk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ciprusi-utazok.blog.hu/api/trackback/id/tr875422144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása