Beszámoló képekkel - farsangi karneválon jártunk Páfoszon
2014. március 12. írta: Ciprusi Utazók

Beszámoló képekkel - farsangi karneválon jártunk Páfoszon

Még sohasem néztük meg a farsangi felvonulást-karnevált a városban, így elhatároztuk, hogy ebben az évben nem hagyjuk ki, a kis N is örülni fog neki és legalább megnézzük, hogyan ünnepelnek a ciprusiak. Sokak szerint a páfoszi karnevál nem nagy szám, a limassoli viszi a pálmát, de nekünk kisgyerekkel ez kényelmesebb volt és még a tömeg sem volt akkora. 

Mint, minden más felvonuláson, most is a gyerekek voltak a középpontban, hiszen nagyon sok óvoda, iskola vonult fel. Az amerikai, az orosz, az angol és még a bolgár suli is képviseltette magát. Meg persze ott voltak a ciprusiak is :) 

A karnevál érdekessége, hogy nemcsak a felvonulók öltöznek be mindenféle jelmezekbe, hanem a nézők is. Mi sajna ezt elmulasztottuk, de ami késik, az nem múlik. A felvonulás után, főleg a fiatalabb nemzedék farsangi beöltözős bulikba ment, mi hazafele indultunk, de előtte még tettünk egy sétát a kato páfoszi kikötőben. 

Most pedig jöjjenek a képek:

IMG_1799.JPG

IMG_1850.JPG

IMG_1813.JPG

 

IMG_1817.JPG

IMG_1827.JPG

 

IMG_1836.JPG

Minden, amit Páfoszról tudni kell: Pafosz és környéke információs oldala

A bejegyzés trackback címe:

https://ciprusi-utazok.blog.hu/api/trackback/id/tr875857640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása