Amikor a blogolvasó találkozik a bloggerrel ...
2014. július 30. írta: Ciprusi Utazók

Amikor a blogolvasó találkozik a bloggerrel ...

Ritka alkalom az, amikor a bloggger szemtől-szemben találkozik a blogolvasóval. Én sem szoktam túl gyakran összefutni az olvasóimmal. Az éj leple alatt írom a cikkeket és visszajelzést ritkán kap az ember, de kb. két héttel ezelőtt nagy öröm ért, ugyanis egy kedves blogolvasó magyar pár Malmöből megkeresett a Ciprusi Utazók Facebook oladlán és elmesélték, hogy ugyan Larnacába jönnek üdülni, de szeretnének lejönni Paphosra és találkozni velünk.

Így ismertük meg Andit és Ottót, akikkel nagyon jót beszélgettünk az élet dolgairól és a külföldön élő magyarok életéről. Összehasonlítottuk milyen az élet a messzi Északon és itt a Mediterránumban. Az időjárásban természetesen verhetetlenek vagyunk. :) 

Megkérdeztem őket, hogy mi az ami legjobban tetszik Ciprusban. Természetesen nagyon ízlett nekik a sok friss gyümölcs és zöldség, mert elmondásuk szerint kint Svédországban szinte minden ízetlen, mert vagy hiányzik napfény a gyümölcsöknek vagy túl sokat utaznak a déli tájakról. Azt mondták, hogy itt mindennek sokkal jobb íze van. Az időjárással is elégedettek voltak és szép tisztának találták a környéket, ahol Larnacán megszálltak.

Természetesen rákérdeztem, hogy mi az, ami nem tetszik Ciprusban és elmesélték, hogy például a szállásfoglalásuk elég szervezetlen volt és túl drágának találták a szállásárakat a színvonalhoz viszonyítva. Az egy kicsit "elkeserítette" őket, hogy bizony a GPS csődöt mondott itt Paphos környékén (surprise-surprise :)) Mivel szeretnek búvárkodni, itt is kipróbálták, de nem volt olyan látványban részük, mint például Egyiptomban. 

A közös est nagyon jól telt és gyorsan elszállt. Egy kellemes vacsorát fogyasztottunk el együtt Kato Paphoson, a kikötőben. Reméljük, hogy egyszer még találkozunk velük. 

IMG_3202.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://ciprusi-utazok.blog.hu/api/trackback/id/tr746560575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása