Földrengés Cipruson 2015. április. 15 - M5.5
2015. április 15. írta: Ciprusi Utazók

Földrengés Cipruson 2015. április. 15 - M5.5

5,5-ös erejű földrengés volt ma nálunk Cipruson, és amilyen szerencsénk van a mi kisvárosunktól 7 km-re volt az epicentrum. Nem is lehetett volna máshol. Ez már a második alkalom, az első "csak" egy 3-as volt, de ez tényleg ijesztő érzés volt. Kint játszottunk a kisfiammal és egyszer csak éreztük, hogy a házunk fala kileng, elekezd mozogni és természetesen a föld is remegett alattunk. Gábor éppen az emeleten volt és ott még jobban érezte, az összes kép mozgott a falon és remegett az emelet és az egész ház.

t26_36_28_38_24hours.jpg

Először azt hittem, hogy biztos egy nagyobb repülő szállt fel Paphoson, de amikor azt a furcsa és kísérteties hangot , morajlást meghallottam, tudtam, hogy miről van szó. A hang kicsit hamarabb jött, mint  a rengés. Szerencsére se nekünk, se a barátainknak nem lett semmi baja és nem keletkezett semmiben kár, inkább csak az ijedelem.

Egy 3.2-es és egy 4.2-es utórengés már volt, abból mi már szerencsére nem éreztünk semmit. Reméljük több nem lesz!! Egy biztos, éjjel nem fogunk nyugodtan aludni :(

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ciprusi-utazok.blog.hu/api/trackback/id/tr57370352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása