Szállás Cipruson - easyHotel Larnaca
2012. április 25. írta: Ciprusi Utazók

Szállás Cipruson - easyHotel Larnaca

Ha szükségetek van szállásra Larnacában egy pár napra, nem egy komplett nyaralásra gondolok, csak pár éjszakára, akkor figyelmetekbe ajánlom az easyHotelt Larnaca belvárosában.

Mi 1 éjszakát töltöttünk ott és szerintem teljesen megfelelő. Tiszta, modern és közel van a repülőtérhez is. Van egy kicsi parkolóhely is, ahol a bérelt autónkat le tudtuk parkolni. Nem mondanám, hogy a legcsöndesebb hotelek közé tartozik, viszont nagyon közel van mindenhez. A strandhoz, a larnacai tengerparti sétányhoz. Az árak is elfogadhatóak, a személyzet kedves és jól beszél angolul. A szállodai ki- és bejelentkezés is nagyon gördülékeny.

Szállás Larnacában >>

 

Készítettünk pár képet ottjártunkkor, hogy lássátok, hogyan is néz ki a hotel:

IMG_4255

IMG_4254

IMG_4251

IMG_4250

A bejegyzés trackback címe:

https://ciprusi-utazok.blog.hu/api/trackback/id/tr564473188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lili2015 2015.04.30. 13:13:42

Üdv,
Sajnos én nem találtam árakat, és a easyHotel.com oldalán nem szerepel Ciprus-Larnaca, mint szállás. A Tripadvisor oldalán szintén nem közölnek árakat. Viszont én találtam egy szupi és olcsó szállást Larnacán. Nagyon szuper. ha valai érdekel, szívesen megadom az elérhetőségüket. Egyébként Magyarok.

Ciprusi Utazók · http://ciprusi-utazok.blog.hu/ 2015.05.08. 14:45:21

@Lili2015: Előfordulhat, hogy már nincs meg a hotel, mert a bejegyzés 3 évvel ezelőtt született és azóta nem jártunk arra.

Bár ennek ellentmond az a tény, hogy pl. agoda-n vagy más szállás oldalon is megtalálhatóak.
www.agoda.com/easyhotel-larnaka-hotel/hotel/larnaca-cy.html

Megkérdezzük őket, ha már nem léteznek, akkor frissítünk.

Ciprusi Utazók · http://ciprusi-utazok.blog.hu/ 2015.05.08. 15:05:55

@Ciprusi Utazók: Igen, közben kiderült, hogy az easyHotel bezárt Larnakán.
süti beállítások módosítása