Nicosiai élménybeszámoló - Aladdin barlangjában jártunk
2014. január 02. írta: Ciprusi Utazók

Nicosiai élménybeszámoló - Aladdin barlangjában jártunk

IMG_0725.JPG

Imádjuk a régiségboltokat, akár órákat is el tudunk bennük bóklászni. Már Írországban is sok ilyen helyen megfordultunk és szerencsére itt, Cipruson is hódolhatunk ennek a szenvedélyünknek. (Még a kis N-nek is tetszett.) Nicosiában, amikor az óvárosban sétáltunk egyszer csak belebotlottunk Aladin's Cave nevű régiségboltba.

Mint mindig én szóbaelegyedek mindenkivel és "mini interjúkat" készítek az emberekkel, akikkel megismerkedem. Gábor mindig neveti, hogy "kifaggatom" az idegeneket, de olyan érdekes sztorikat hall az ember, amiket kár lenne kihagyni.

Így volt ez a régiségboltban is, ahol az eladó hölgy lengyel származású volt és kiderült róla, hogy 5 évet élt Magyarországon (kicsi a világ), még a lánya is ott született és imádja a Balatont. Vicces dolgok ezek, állunk Nicosia közepén egy üzletben és ilyesmiről beszélgetünk. Nagyon szeretem az ilyen szituációkat. Annyira kedves volt, hogy még azt is megengedte, hogy készítsek egy fotót, az üzletben, ezt egyébként nem engedik meg, csak azért történt így, mert szereti a magyarokat :)

A "híres" fotó:

IMG_0727.JPG

Az üzlet, ahol minden megtalálható, a világháborús katonaruháktól a festményekig. A cím pedig:Laiki Ytonia, Aristokyprou, 20B, 1011 Nicosia.

****

Szállások Nicosiában >>

A bejegyzés trackback címe:

https://ciprusi-utazok.blog.hu/api/trackback/id/tr865677787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása