Éttermek Cipruson - Last Castle - Viklari
2012. március 07. írta: Ciprusi Utazók

Éttermek Cipruson - Last Castle - Viklari

 Nem túlzok, ha azt mondom, hogy a Last Castle Ciprus egyik legkülönlegesebb étterme. Ha Peyia vagy Paphos környékén jársz, üdülsz, akkor ide mindenképpen látogass el. Igazából jól össze lehet kötni egy akamasi túrával. Megközelíthetősége nem egyszerű, quaddal, buggyval vagy terepjáróval ajánlott, de ami látvány ott fogad bennünket az minden fáradságot megér.

A nyári időszakban rengeteg vendégük van, mi október végén jártunk ott, de még akkor is kötelező volt az asztalfoglalás. 

A menü egyszerű, ízletes és friss. Szuvlát lehet rendelni, ami sertés és baromfi. A köret sült burgonya, no de ne a mekisre gondoljunk, hanem arra a változatra, amikor négybe vágnak egy óriási krumplit és megsütik. Friss saláta, házi kenyér és házi bor kancsóban. Étlap nincs, de nincs is rá szükség.

Melegünk sem lesz, mert a Földközi-tenger felől fújó szellő kellemesen hűsít, valamint az egész étterem egy hatalmas szőlőlugas alatt bújik meg, ami roskadásig tele van hatalmas szőlőfürtökkel.

Még a tripadvisor oldalán is nagyon jó értékelést kapott

Egyszerűen csodálatos, ezt a helyet látni kell:

 

IMG_5251

IMG_5249

IMG_5252

A bejegyzés trackback címe:

https://ciprusi-utazok.blog.hu/api/trackback/id/tr974295234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása