Szórakozás Cipruson
2012. szeptember 12. írta: Ciprusi Utazók

Szórakozás Cipruson

Cipruson nem fogsz unatkozni a nyári estéken, hiszen szinte majdnem minden estére akad egy jó kis beach party. Nagyon hangulatos tud lenni egy ilyen buli a tengerparton, sajnos a zene nem mindig a legjobb, ugye izlések és pofonok, a környezet viszont mindenért kárpótol. 

A múlt nyáron nagyon sok ilyen beach partyra látogattunk el. Csak zárójelben jegyzem meg, hogy ez már a múlté, hiszen ez év májusában kisfiunk született :), ezért nem valószínű, hogy hasonló bulikon fogunk résztvenni a közeljövőben.

Na de vissza a témához, Paphos környékén nem kell sokáig keresgetni, hogy egy ilyen beach partyra találjunk. Általában péntek, szombat és vasárnap lehet ilyen bulikat találni, mindegyik ingyenesen látogatható. Az italokat viszont elég csillagászati árakon mérik. Sok helyen még az árak sincsenek feltüntetve, ezért ügyeljetek rá, nehogy turista árakat mondjon a bar tender, érdemes visszakérdezni, hogy mennyi?? Mi is ezt tettük, amikor egy kis üveges kólát 9 euróért (!!!) akartak adni.

Az egyik kedvenc beach partynk plakátja, na ez egy jó buli volt, jó kis reggae, dub- step party volt :)

IMG_4986

Vannak magyar vonatkozású beach partyk is:

IMG_4985

A beach partykon kívül számos klub és bár is van. Kato Paphos híres (hírhedt) bar street, ahol (én nem tudom tulajdonképpen mennyi), de rengeteg bár és klub van. 

Unatkozni nem fogsz Cipruson az biztos :)

A bejegyzés trackback címe:

https://ciprusi-utazok.blog.hu/api/trackback/id/tr804773710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása